قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

فرمانده نیروی دریایی ارتش با وزیر دفاع دیدار کرد

فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در ستاد وزارت دفاع با امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح دیدارو گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ حاتمی در این دیدار با بیان اینکه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری در چارچوب الزامات دفاعی کشور در عرصه حفظ و صیانت از دریا‌ها گام‌های بلند و ارزنده‌ای برداشته است گفت: با توجه به اهمیت آبراه‌ها در عرصه‌های مختلف امنیتی، اقتصادی و گستردگی تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها؛ تامین امنیت جغرافیای آبی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

 

وی با بیان اینکه نیروی دریایی ایران جایگاه قدرتمند خود را در عرصه صیانت از آب‌های ایران تثبیت کرده است تصریح کرد: حضور قدرتمند نیروی دریایی ارتش در کنار نیروی دریایی سپاه پاسداران به عنوان تکیه گاهی اطمینان بخش در موضوع مبارزه با هرگونه تجاوز و زیاده خواهی و حفظ کننده قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در دریا‌ها شناخته می‌شود.

 

وزیردفاع افزود: نیروی دریایی ایران امروز این توانمندی را دارد که با بهره گیری از تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته حوزه رزم دریایی حضوری مقتدرانه درحفظ امنیت از کرانه‌های خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس هند، و در هر نقطه‌ای که درآب‌های بین‌المللی نیاز به امنیت سازی باشد حضور یابد و با این هدف جایگاه و نقش خود را به سطح نیرویی راهبردی ارتقاء داده است.

 

امیر سرتیپ حاتمی عزم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح را در ارتقا قدرت رزمی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران راسخ و مستحکم بر شمرد و تاکید کرد:  ایران به دلیل داشتن مرز‌های آبی گسترده نیازمند نیروی دریایی مقتدری است که بحمدالله با تدبیر و رهنمود‌های حکیمانه فرمانده معظم کل قوا این امر محقق شده است.

 

دریادار خانزادی نیز در این دیدار با تبریک روز صنعت دفاعی با تاکید بر ضرورت فعالیت در جهت ارتقای توان نیروی دریایی در عرصه‌های مختلف داخلی و بین‌المللی، تصریح کرد: نیروی دریایی با توجه به شرایطی که از دوران دفاع مقدس تاکنون گذرانده و تحریم‌های ظالمانه‌ای را پشت سر گذاشته، تلاش می‌کند با تعامل و ارتباط تنگاتنگ با مجموعه صنعت دفاعی هر روز قدرتمند و بالنده‌تر شود.

 

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش همچنین از تلاش‌ها و پشتیبانی‌های وزارت دفاع در جهت نوسازی و بهینه سازی سامانه‌های دریایی تشکر کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر